Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (2.75 secunde)
Voia doar sa profite, sa traiasca bine, sa fie venerat. A pierdut momentul favorabil, cand ar fi putut prelua puterea - in anii 1990-1996.
Nu voia, dar silit de cuvintele si de dragostea lor a primit. Si asa, nu cuvantul ci fapta a aratat tuturor pe Eugeniu mare si prea stralucit.
Noah mai voia sa stea in piscina hotelului, fiind un mare admirator al inotului, ne-a declarat Claudia Pavel. Pentru o persoana activa, hotelul Orizont ofera servicii de relaxare, dar si diverse activitati astfel incat plictiseala sa nu isi aiba loc in atmosfera.
- Al patrulea pe lista, cu voia dumneavoastra, este - surpriza! - tatucul popoarelor sovietice, I.V. Stalin (georgianul Djugasvili, de fapt), care tinea sub control tot ce misca in imperiul rosu.
Unde a intrat, cu voia destinului, ultimul pe lista! Blestemul teatrului i s-a lipit definitiv pe frunte si in inima, chiar daca a fost pe punctul de a rata clasa finala a liceului si Bacalaureatul, din cauza absentelor (mergea la teatru, la repetitii, la lungi si interminabile discutii).
Pe langa vinul ghiurghiuliu, responsabil cu voia buna, poantele si rasetele a fost gazda serii, Catalin Dezbracatu! Asa gazda, asa petrecareti!
De aceea, cu voia domnului Sahnazarov, noi vom proiecta sapte filme printre care filmul din gala de deschidere, Anna Karenina - Povestea lui Vronski, a declarat directorul Centrului Rus de Stiinta si Cultura din Bucuresti, Natalia Muzhennikova, in cadrul unei conferinte de presa.
O nefericita intorsatura a destinului face ca Bruce Ruthledge, vanator profesionist de uragane, sa-si piarda viata, lasandu-si cei doi fii, Will si Breeze, in voia sortii.
Atat in Vechiul, cat si Noul Testament tragerea la sorti este o metoda folosita pentru a discerne vointa lui Dumnezeu, care controleaza actiunile ce noua ni se par la voia intamplarii.
Si sfanta Ecaterina Labourre, dupa exemplul lui Filip Neri, al sfantului Camil, al sfantului Alfons de Liguori si al atator alti sfinti, voia ca mai ales in luna Mai sa se intensifice rugaciunea mariana, staruinta smerita catre Aceea care sade pe tronul harurilor, pentru a obtine mila si har in nevoi"(Evr 4,16).
rugaciunea, cugetarea la nestatornicia lucrurilor pamantesti si la suferinta pe care acumularea de materie o provoaca nevinovatilor, cugetarea la caracterul nepretuit al vietii traite in voia lui Dumnezeu, renuntarea efectiva la surplusurile de avere.
El a invatat carte si limba greaca in casa boierului Ioan Glogoveanu, care voia sa-si faca din istetul baiat' un bun administrator de mosie si care l-a intrebuintat in afacerile de negot, mai ales la exportul de vite.
Renumita casa de moda frantuzeasca, Balmain, a reusit sa deschida o noua era in perioada in care perucile faceau parte din moda, iar designerul Pierre Balmain voia sa-si completeze tinutele modelelor cu peruci.
A lucrat in constructii trei luni in Georgia si voia o amintire de acolo. A inceput trei facultati (fizica, ceva informatica la ASE si jurnalistica), la primele doua a facut cativa ani, pe ultima a terminat-o, desi nu si-a dat licenta niciodata.
Nimic nu este lasat la voia intamplarii, omis sau nefinisat: corabii, carora nu le lipseste munitia, iar fiecare nod de franghie in miniatura este facut exact ca la carte, flori delicate din lemn care parca abea au inflorit ...
Este timpul prielnic pentru intalniri ce tin de domeniul financiar sau sa descoperiti solutii noi la probleme mai vechi ce le-ati lasat prea mult timp la voia intamplarii.
Continuand politica de reduceri a cheltuielilor si a investițiilor riscul este ca cea mai mare parte a pacienților, mai ales cei fara posibilitați materiale sa fie lasați in voia sorții si la mila unui sistem public demoralizat si destructurat.
Aveti destule resurse sa suplimentati voia buna. RAC 22.06-21.07: Cineva nou va intra in viata dumneavoastra, mai ales daca nu aveti inca o persoana iubita.
Serios, n-avea decat sa se dea in stamba cat voia, nu face decat sa-si activeze voaiorii pentru a prelua Miscarea de la Tolomac.
Pacienta ii arata plansa de pe perete si ii spune ca aceea este schema de tratament - pe plansa sunt 365 de puncte, ea le voia pe toate!
google-analytics.com